پیتزا کوفته
Meatball Pizza
مواد تشکیل دهنده
برای تهیه این پیتزا از قارچ ، گوشت ، پیاز قرمز ، تخم مرغ ، سیر ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز و پنیر پارمسان استفاده میشود
بررسی اجمالی
دستور آشپزی
لطفا برای مشاهده طریقه درست کردن خمیر به آموزش ها مراجعه کنید
یا روی تصویر زیر ضربه بزنید
1.شکل دادن به خمیر
مرحله 1/3
یک گلوله از خمیر را بردارید و روی سطح کمی آرد پاشی شده قرار دهید.
مرحله 2/3
با فشار دادن روی گلوله خمیر با انگشتان شست، از مرکز شروع کنید و به سمت لبه ها بروید، به صورت دیسکی در آورید و خمیر را چندین بار برگردانید.
نکته ای که باید همیشه هنگام تهیه خمیر پیتزا به خاطر بسپارید این است که هرگز آن را با چرخاندن صاف نکنید زیرا تمام حباب ها را از خمیر بیرون خواهید زد. در عوض، باید آن را فقط با دستان خود به شکل و اندازه دلخواه بکشید.
مرحله 3/3
در نتیجه این عمل، شما باید به دیسکی برسید که حدود 1-2 سانتی متر لبه برجسته دارد و مرکز آن باید تقریباً 0.3 سانتی متر ضخامت داشته باشد.
2.تاپینگ
مهم ترین قسمت تاپینگ این است که تمام مواد برش خورده و آماده باشند.پنیر رنده شده یا ورقه شده باشد.زمانی که خمیر کشیده شد، هنگام چیدن آن باید سریع سریع انجام بدید .
هر چه خمیر بیشتر روی سینی پیتزا بماند ، بیشتر گرم می شود و احتمال چسبندگی آن بیشتر می شود. بنابراین پس از آماده شدن خمیر سریع مواد را اضافه کنید .
مرحله 1/6
اولین مرحله درست کردن کوفته هاست ، برای درست کردن کوفته ها باید گوشت چرخ کرده،تخم مرغ،سیر خرد شده،پیاز،جعفری و ادویه ها را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید.
مرحله 2/6
بعد از مخلوط کردن با استفاده از یک قاشق کوچک گلوله های هم اندازه گوشت را بردارید و به شکل توپ در آورید،بهتر است توپ ها کوچک باشد تا خوردن پیتزا راحت تر شود. اگر کوفته ها بزرگ هستند،بعد از پخت آن ها را از وسط نصف کنید تا خوردن آن ها راحت تر شود.
کوفته ها که آماده شد داخل یک تابه یا سینی بچینید و داخل فر پیتزای حیران بزارید تا با دمای کم به مدت 5 دیقه بپزد و به شکل قهوه ای شوند.
مرحله 3/6
قارچها را به صورت ورقهای خرد کنید و در روغن یا کره تفت دهید تا قهوهای طلایی شوند. با نمک، فلفل سیاه مزه دار کنید.
مرحله 4/6
پیاز قرمز را خرد کرده و کمی در روغن تفت دهید
مرحله 5/6
گوجهفرنگیهای خرد شده و مایع شده را در مرکز پیتزا قرار دهید، سپس با قاشق آنها را بهجز لبه ، بهصورت مارپیچ پهن کنید.
مرحله 6/6
مقداری از قارچ های تفت داده شده را روی سس بمالید و سپس پنیر پروولون را بمالید، مطمئن شوید که سس را به طور یکنواخت بپوشانید، اما پنیر زیادی اضافه نکنید.
روی پیتزا را با کوفته های کاملا پخته شده و پیاز قرمز خرد شده روی آن بپوشانید.
3.پخت
مرحله 1/3
پیتزا را روی سینی پیتزا قرار دهید و سپس آن را با یک حرکت مچ سریع در فر سنگی قرار دهید تا رویه در جای خود بماند.
مرحله 2/3
به مدت 60 تا 90 ثانیه در فر پیتزا حیران با دمای حدود 485 درجه سانتیگراد بپزید و با بلند کردن لبه های پیتزا پخت را بررسی کنید.
مرحله 3/3
پیتزا باید در حین پخت چرخانده شود، اما در همان منطقه پخت نگهداری شود، تا هر قسمت به طور یکنواخت پخته شود.
تبریک میگم پیتزا کوفته ی شما آماده هست