طرز تهیه سس پیتزا با گوجه

15 آبان 1403 ساعت 10 و 41 دقیقه
طرز تهیه سس پیتزا با گوجه
احتمالا تصور میکنید که طرز تهیه سس پیتزا با گوجه کاری ساده است و کافیست رب گوجه را کمی تفت دهید و با آب بجوشانید تا سس پیتزا آماده شود. اما اگر دنبال سسی هستید که طعمش برای مدتی در ذهن‌تان بماند، باید کمی بیشتر از این تلاش کنید. مشکل اصلی در تهیه یک سس خانگی متفاوت و خوش‌طعم، ترکیب کردن مواد نیست؛ بلکه یافتن یک دستور منحصربه‌فرد است که مزه‌ای بی‌نظیر به پیتزا و حتی ساندویچ‌های گرم شما بدهد.

ما این مسیر را برای شما هموار کرده‌ایم و با آموزش طرز تهیه سس گوجه فرنگی مخصوص پیتزا، شما را برای طعم‌دهی بهتر همراهی می‌کنیم. حالا که یک سس خانگی خوش‌طعم و بی‌نظیر آماده کرده‌اید، برای اینکه پیتزای شما به اوج طعم و کیفیت برسد، پیشنهاد می‌کنیم از فر پیتزای حیران استفاده کنید. این فر با پخت یکنواخت و حرفه‌ای، کمک می‌کند تا پیتزای شما به طعمی دلپذیر و ایده‌آل دست پیدا کند.

مواد لازم برای سس گوجه فرنگی

سیر چهار حبه خرد شده

گوجه فرنگی یک فنجان و نیم (خرد شده)

روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

شکر یک قاشق چایخوری

سرکه بالزامیک یک قاشق چایخوری

نمک۳/۴ قاشق چایخوری

فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه سس پیتزا با گوجه

در این دستور ساده اما خوشمزه، یاد می‌گیرید چگونه سس گوجه‌فرنگی خانگی مخصوص پیتزا را آماده کنید و پیتزایی با طعمی دلپذیر و تازه بپزید.

 

مرحله اول:

ابتدا حبه‌های سیر را در غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا کاملاً خرد شوند. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را اضافه کنید و دوباره غذاساز را روشن کنید تا گوجه‌ها و سیر به‌خوبی پوره شوند و پایه‌ی اصلی سس خانگی شما شکل بگیرد.

 

مرحله دوم:

پوره گوجه و سیر را داخل یک تابه بریزید و بگذارید بجوشد تا کمی غلیظ شود. سپس مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید. بعد از یک تا دو دقیقه، سایر مواد مورد نظرتان را به سس بیفزایید. وقتی سس به قوام دلخواه رسید و کمی خنک شد، آن را روی نان پیتزا بمالید و مواد دیگر را روی نان قرار دهید.

 

نکات مهم برای تهیه و نگهداری سس خانگی پیتزا:

برای نگهداری سس، یک بطری شیشه‌ای تمیز و خشک آماده کنید و سس را داخل آن بریزید. این سس بهتر است ظرف یک هفته مصرف شود تا طعم تازه خود را حفظ کند. اگر وقت زیادی ندارید، می‌توانید تمام مواد را در غذاساز مخلوط کنید و سس را بدون پختن روی نان پیتزا بمالید. استفاده از سس پخته نشده، به‌ویژه برای پیتزا مارگاریتا، طعمی تازه و جذاب به غذا می‌بخشد.

 

حالا که یک سس خانگی عالی دارید، با استفاده از فر پیتزای حیران، پیتزای خود را به‌طور یکنواخت و حرفه‌ای بپزید تا از طعمی خاص و بی‌نظیر لذت ببرید.

دیدگاه های کاربران
برای این خبر دیدگاهی ثبت نشده است
ارسال دیدگاه

دیدگاه شما بعد از تایید توسط مدیریت در بین دیدگاه ها نمایش داده خواهد شد

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
پشتیبانی و مشاوره
سلام !
برای پشتیبانی، مشاوره و ارتباط با کارشناسان فروش با ما در ارتباط باشید.