پیتزا ایتالیایی بهتره یا آمریکایی؟
زمانی که تصمیم به خرید پیتزا میکنید همیشه این سوال پیش میاید که پیتزا ایتالیایی بهتره یا آمریکایی؟ البته که پیتزا در هر نوع و طعمی همیشه یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدار ترین آیتم های غذایی بوده اما سوای ترکیب و مواد استفاده شده روش پخت و میزان ترکیبات پیتزای ایتالیایی و آمریکایی موجب ایجاد تفاوت هایی شده و هر کدام طرفداران خاص خودشان را دارند. در هر صورت برای هر پخت هر یک از آن ها میتوانید روی فر مخصوص پیتزای حیران حساب کنید.
امروز در این مقاله قصد داریم تا به بررسی تفاوت های پیتزای ایتالیایی و آمریکایی بپردازیم. تا انتهای این مقاله همراه مجموعه تولیدی حیران باشید.
تفاوت پیتزا ایتالیایی و آمریکایی
پیتزای ایتالیایی و امریکایی در تهیه نوع سس و روش پخت و مواد روی پیتزا تفاوت هایی با هم دارند اما این تفاوت ها باعث شده تا هرکدام از این نوع سبک تهیه پیتزا خوشمزه و جذاب باشند. این دو نوع از لحاظ قطر، مواد استفاده شده، نوع پخت و اندازه تفاوت هایی دارند در ادامه به بررسی این تفاوت ها میپردازیم.
شما می توانید برای پخت پیتزا ایتالیایی با استفاده از تنور پیتزا ایتالیایی بهترین پیتزا را آماده کنید.
تفاوت پیتزا ایتالیایی و امریکایی از نظر خمیر
تفاوت اصلی بین پیتزاهای ایتالیایی و آمریکایی در نوع خمیر آنهاست. پیتزای ایتالیایی با خمیر نازک و ترد تهیه شده و در تنور سنتی پخته میشود، در حالی که پیتزای آمریکایی خمیری ضخیمتر و حجیمتر دارد. همچنین، پیتزای ایتالیایی معمولاً با سبزیجات معطر و ادویههای مختلف تهیه میشود، در حالی که پیتزای آمریکایی طعم بیشتری از پنیر و پپرونی را دارد.
تفاوت پیتزا ایتالیایی و امریکایی از نظر سس
این دو نوع پیتزا در سس میانی خود تفاوت دارند. پیتزای آمریکایی معمولاً با سس گوجه یا کچاپ تهیه میشود، در حالی که پیتزای ایتالیایی از سسهایی ساخته شده با سبزیجات، روغن زیتون و ادویههای خاص استفاده میکند. به عنوان مثال، در برخی پیتزاهای ایتالیایی از سس پستو، شامل سیر، ریحان و روغن زیتون، استفاده میشود.
تفاوت پیتزا ایتالیایی و امریکایی از نظر مواد میانی
تفاوت دیگر بین پیتزاهای آمریکایی و ایتالیایی در مواد میانی آنهاست. پیتزای آمریکایی معمولاً برای کسانی که به طعم گوشت، مرغ یا سوسیس علاقه دارند، مناسبتر است و ممکن است شامل ترکیباتی مانند استیک و بیکن نیز باشد. در مقابل، پیتزای ایتالیایی سادهتر است و معمولاً مقدار کمی گوشت و پنیر دارد. همچنین، پیتزای آمریکایی علاوه بر گوشت، از موادی مانند روغن زیتون و فلفل دلمهای استفاده میکند که به طعم آن افزوده میشود.
تفاوت پیتزا ایتالیایی و امریکایی از نظر روش پخت
آخرین تفاوت بین این دو نوع پیتزا در روش پخت آنهاست؛ پیتزای آمریکایی معمولاً در فرهای صنعتی پخته میشود، در حالی که پیتزای ایتالیایی به طور سنتی در تنور تهیه میشود. شما می توانید بهترین فر برای پخت پیتزا ایتالیایی را در لینک درج شده مشاهده کنید.
پیتزا ایتالیایی بهتره یا آمریکایی؟
در این مقاله به معرفی دو سبک محبوب پیتزا یعنی آمریکایی و ایتالیایی پرداختیم. با این حال همچنان برخی معتقدند که این دو نوع تفاوت چندانی با هم ندارند اما در کل نمیتوان گفت کدام یک از این دو نوع بهتر هستند و این موضوع کاملا سلیقه ای است. برای تهیه انواع پیتزا ایتالیایی یا آمریکایی میتوانید از فر مخصوص حیران استفاده کنید تا تجربه ی یک آشپزی دلنشین و لذت بخش را داشته باشید. برای سفارش این فر میتوانید به وبسایت مجموعه تولیدی حیران مراجعه کنید.