طرز تهیه پیتزا سیسیلی

5 مرداد 1403 ساعت 19 و 06 دقیقه
طرز تهیه پیتزا سیسیلی

پیتزای سیسیلی یکی از پرطرفدارترین غذاهای دنیا به خصوص در بین گیاهخواران است. این پیتزا اصالتا ایتالیایی بوده و بدلیل تنوع بالای طعم ها پاسخگوی هر نوع سلیقه ای است. این پیتزا اولین بار در شهر سیسیل ایتالیا پخته شد و به همین علت به این اسم نامگذاری شد. طرز تهیه پیتزا سیسیلی بسیار راحت بوده و در مناسب هایی همچون کریسمس سرو میشود.

برای آشنایی با طرز تهیه پیتزا سیسیلی برای 4 نفر همراه ما باشید. درضمن با خرید فر پیتزا ایتالیایی تولید شده در مجموعه حیران می توانید از یک آشپزی دلنشین لذت ببرید.

 

مواد اولیه پیتزا سیسیلی

پیتزا سیسیلی یکی از محبوب ترین و قدیمی ترین پیتزاهای ایتالیایی است که با مواد اولیه ی ساده ای تهیه می گردد. این پیتزا با خمیر ضخیم و مستطیلی‌ شکل خود که به‌خوبی با مواد اولیه غنی و خوش‌طعم ترکیب می‌شود، شناخته می‌شود. برای تهیه یک پیتزا سیسیلی اصیل تهیه مواد اولیه با کیفیت اهمیت ویژه ای دارد. در ادامه به بررسی مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه یک پیتزا سیسیلی لذیذ و دلپذیر می پردازیم.

  • گوجه‌فرنگی 1 کیلوگرم

  • پیاز 2 عدد

  • سیر 3 حبه

  • زیتون سیاه 20 عدد

  • پنیر پیتزا 200 گرم

  • روغن‌زیتون 4 قاشق غذاخوری

  • آویشن 1 قاشق چای‌خوری

  • نمک 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه ی خمیر پیتزای سیسیلی

برای تهیه خمیر پیتزای سیسیلی نیازمند مواد زیر هستید:

  • آرد 500 گرم

  • مایه خمیر پیتزا 30 گرم

  • شیر ولرم 4/1 لیتر

  • تخم‌مرغ یک عدد

  • نمک 2/1 قاشق چای‌خوری

جهت تهیه خمیر پیتزای سیسیلی لازم است آرد را در یک کاسه بزرگ الک کرده و خمیر مایه، شکر، تخم‌مرغ، شیر و نمک را به آن اضافه کنید. سپس مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا یک خمیر نرم و یکنواخت به دست آید. خمیر را در یک مکان گرم به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا استراحت کرده و ور بیاید. در این مدت، مواد لازم برای پیتزا سیسیلی را آماده کنید تا بعد از ور آمدن خمیر، بتوانید پیتزا را به سرعت تهیه و پخت کنید.

طرز تهیه ی سس پیتزای سیسیلی

 برای تهیه ی سس پیتزا سیسیلی نیازمند مواد اولیه زیر هستید:

سیر                   ۱ قاشق چایخوری

ریحان                ۱ قاشق چایخوری

شکر                  ½ قاشق غذاخوری

آویشن               ۱ قاشق چایخوری

گوجه فرنگی       متوسط ۶ عدد

سس گوجه فرنگی  ½ فنجان

روغن زیتون        ۱ قاشق غذاخوری

پونه خشک        ½ قاشق چایخوری

فلفل سیاه و فلفل قرمز به اندازه کافی

در ابتدا لازم است سیر ها را پوست کنده و خرد کنید و بعد گوجه فرنگی رنده شده به همراه ریحان ریز شده مخلوط کنید. روغن زیتون را در قابلمه داغ کرده سیر ها را سرخ کرده و به آرامی سس گوجه را به آن اضافه کنید. در ادامه شکر، پونه خشک ، آویشن ، فلفل سیاه و فلفل قرمز را همراه ریحان خرد شده به مواد اضافه می کنیم. بعد از این که مواد را به خوبی مخلوط کردید به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا مواد بجوش بیاید و به غلظت کافی برسد سپس زیر اجاق را خاموش کرده و اجازه دهید سس شما خنک شود. سس پیتزای سیسیلی شما آماده است.

طرز تهیه ی پیتزای سیسیلی

ابتدا فر مخصوص پیتزای حیران را روشن کرده و روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. خمیر ور آمده را به سه قسمت تقسیم کنید. یک قسمت از خمیر را روی سینی که با روغن زیتون چرب کرده‌اید، قرار دهید.
خمیر را به شکل یک مستطیل ضخیم درآورده و داخل آن را کمی گود کنید. سس مخصوص پیتزای سیسیلی را روی سطح خمیر پخش کنید. سپس زیتون‌های بدون هسته، سیر خردشده، پیاز خردشده و پنیر پیتزا را روی گوجه‌ها بریزید. حالا پیتزا آماده است که در فر قرار بگیرد. آن را حدود نیم ساعت در فر بگذارید تا به‌خوبی پخته شود. بعد از گذشت 25 الی 35 دقیقه پیتزای شما آماده است.

 مجموعه تولیدی حیران به آماده سازی فر مخصوص پیتزا برای شما عزیزان پرداخته است. این فر با قابلیت های منحصر بفرد، پخت یکنواخت و حرارت یکدست، ظرفیت و گنجایش کافی تجربه ی آشپزی دلنشینی را برای شما عزیزان رقم میزند.

برای ثبت سفارش به وبسایت تولیدی حیران مراجعه کنید.

 
دیدگاه های کاربران
برای این خبر دیدگاهی ثبت نشده است
ارسال دیدگاه

دیدگاه شما بعد از تایید توسط مدیریت در بین دیدگاه ها نمایش داده خواهد شد

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
پشتیبانی و مشاوره
سلام !
برای پشتیبانی، مشاوره و ارتباط با کارشناسان فروش با ما در ارتباط باشید.