انواع پیتزا ایتالیایی دستور پخت آن ها با تصویر

19 خرداد 1403 ساعت 16 و 27 دقیقه
انواع پیتزا ایتالیایی   دستور پخت آن ها با تصویر
پیتزا نخستین بار در ایتالیا پخته شد و در آمریکا مورد استقبال فراوان قرار گرفت، به همین دلیل در آمریکا به طور قابل توجهی تکامل یافت. به این ترتیب دو نوع اصلی پیتزا، یعنی پیتزای آمریکایی و پیتزای ایتالیایی، شکل گرفتند. تفاوت این دو پیتزا در ابتدا تنها در ضخامت نان و پوسته آن بود. پیتزای ایتالیایی خمیر نازکی دارد در حالی که پیتزای آمریکایی خمیر ضخیم‌تری دارد.
تفاوت دیگر این دو پیتزا در استفاده از مواد اولیه است؛ در پیتزای ایتالیایی معمولاً از سبزیجات استفاده می‌شود، اما در آمریکا به دلیل علاقه مردم به گوشت، به آن گوشت و سوسیس اضافه شد. در این مقاله قصد داریم به انواع پیتزا ایتالیایی بپردازیم. جهت پخت یک پیتزای ایتالیایی خوشمزه شما ب یک اجاق همه کار نیز نیاز دارید. در فروشگاه حیران شما میتوانید فر پیتزای حیران را تهیه بفرمایید.
پیتزا نخستین بار در ایتالیا پخته شد و در آمریکا مورد استقبال فراوان قرار گرفت، به همین دلیل در آمریکا به طور قابل توجهی تکامل یافت. به این ترتیب دو نوع اصلی پیتزا، یعنی پیتزای آمریکایی و پیتزای ایتالیایی، شکل گرفتند. تفاوت این دو پیتزا در ابتدا تنها در ضخامت نان و پوسته آن بود. پیتزای ایتالیایی خمیر نازکی دارد در حالی که پیتزای آمریکایی خمیر ضخیم‌تری دارد.
تفاوت دیگر این دو پیتزا در استفاده از مواد اولیه است؛ در پیتزای ایتالیایی معمولاً از سبزیجات استفاده می‌شود، اما در آمریکا به دلیل علاقه مردم به گوشت، به آن گوشت و سوسیس اضافه شد. در این مقاله قصد داریم به انواع پیتزا ایتالیایی بپردازیم. جهت پخت یک پیتزای ایتالیایی خوشمزه شما ب یک اجاق همه کار نیز نیاز دارید. در فروشگاه حیران شما میتوانید فر پیتزای حیران را تهیه بفرمایید.

انواع پیتزا ایتالیایی

پیتزای ایتالیایی در انواع مختلفی موجود است که هرکدام طرفداران زیادی دارند در ادامه به معرفی انواع پیتزای ایتالیایی میپردازیم:

پیتزا مارگاریتا

پایه اصلی این پیتزا گوجه فرنگی است و برای کسانی که گیاهخوار هستند یا ترجیح می‌دهند از مواد گوشتی استفاده نکنند، بهترین گزینه محسوب می‌شود. اولین پیتزا نیز تقریباً به همین صورت تهیه می‌شده است. مواد تشکیل‌دهنده این پیتزا شامل گوجه فرنگی، ریحان، پنیر موزارلا، سس سیر و روغن زیتون است.
انواع پیتزا ایتالیایی

پیتزا آلا ناپولتانا یا ناپولی

یکی از پیتزاهای مشهور ایتالیایی است که در تهیه آن از گوشت استفاده می‌شود. مواد تشکیل‌دهنده این پیتزا شامل فیله گوساله، پنیر بلوچیز، پنیر موزارلا، پنیر پروسس، قارچ، زیتون و سس سیر است.

پیتزا پپرونی

اگر به پیتزای تند علاقه دارید، این پیتزا بهترین انتخاب برای شماست. همان‌طور که از نام آن پیداست، ماده اصلی این پیتزا پپرونی است. پپرونی یک نوع سالامی تند است که از گوشت گاو با مقدار زیادی فلفل تهیه می‌شود و به صورت لایه‌های نازک روی پیتزا قرار می‌گیرد. مواد تشکیل‌دهنده این پیتزا شامل پپرونی، پنیر موزارلا، سس گوجه‌فرنگی و پاپریکا است.

پیتزا مارینا

پیتزا مارینارا یک پیتزای سنتی ناپلولیتانی است که با طعم های تند و ساده اش طرفداران زیادی پیدا کرده است. این پیتزا با مقدار زیادی سیر، آنچوی و پونه کوهی تهیه می شود که طعم بی نظیری به آن می دهد. مواد اصلی آن شامل خمیر ناپولیتانی نازک، سس گوجه فرنگی تازه، سیر خرد شده، فیله آنچوی، پونه کوهی و روغن زیتون فوق بکر است. این پیتزا بدون پنیر تهیه می شود و به همین دلیل برای افرادی که به دنبال طعم های ساده و سنتی ایتالیایی هستند انتخاب خوبی است. پیتزا مارینارا با طعم های تند و لذیذش تجربه ای اصیل از پیتزاهای ناپولیتانی را ارائه می دهد.
انواع پیتزا ایتالیایی

پیتزا سیسیلی

پیتزا سیسیلی با مواد متفاوت و منحصر به فردش یکی از پیتزاهای خاص ایتالیاست. این پیتزا دارای موادی مانند نخود، تخم مرغ آب پز، غذاهای دریایی و زیتون سبز است که ترکیبی جذاب از طعم ها و بافت ها را ایجاد می کند. این پیتزا خمیر غلیظ تری نسبت به پیتزای ناپولیتانی دارد و معمولاً به شکل مستطیل برش داده می شود. مواد اصلی آن شامل نخود آب پز، تخم مرغ آب پز خرد شده، انواع غذاهای دریایی مانند میگو یا ماهی، زیتون سبز، سس گوجه فرنگی و پنیر موزارلا است. پیتزا سیسیلی با ترکیب بی نظیر خود تجربه ای متفاوت و خوشمزه از پیتزا ایتالیایی را ارائه می دهد.

پیتزا فوکاسیا

پیتزا فوکاسیا شباهت زیادی به پیتزاهای اولیه دارد و در تهیه آن از پنیر و گوجه‌فرنگی استفاده نمی‌شود. این پیتزا با پیاز کاراملی، روغن زیتون و دیگر مخلفات خوش طعم پوشانده می‌شود و طعمی ساده و اصیل را ارائه می‌دهد.

پیتزا گامبری

اگر به غذاهای دریایی علاقه‌مندید و دوست دارید طعمی از دریا را در پیتزای خود احساس کنید، پیتزا گامبری گزینه‌ی مناسبی برای شماست. در این پیتزا از میگو استفاده می‌شود که به آن طعمی شیرین و لذیذ می‌بخشد. مواد تشکیل‌دهنده اصلی این پیتزا شامل میگو، قارچ، پنیر موزارلا و سس سیر است. با ترکیب منحصر به فرد این مواد، پیتزا گامبری تجربه‌ی لذت‌بخشی از طعم دریا را به شما ارائه می‌دهد.

انواع پیتزا ایتالیایی در ایران

پیتزا یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای فست فود است. پیتزا انواع مختلفی دارد و انواع پیتزا ایتالیایی در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد و انواع مختلفی وجود دارد. برخی از محبوب ترین انواع پیتزا ایتالیایی در ایران شامل مارگاریتا، ناپلی، پپرونی، چانو، تاکینو و ... است.
انواع پیتزا ایتالیایی

طرز تهیه انواع پیتزا ایتالیایی

برای معرفی طرز تهیه انواع پیتزا ایتالیایی یک دستورالعمل جامع را در ادامه معرفی خواهیم کرد که  بسیار محبوب است و با فر پیتزای حیران به راحتی پخت میشود و میتوانید لذت غذایی خوشمزه را در کنار خانواده تجربه کنید.

طرز تهیه انواع پیتزا ایتالیایی به شرح زیر است:

مواد لازم برای سس پیتزا:

سیر ۲ حبه

گوجه فرنگی  ۴ عدد

روغن زیتون  به مقدار لازم

فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم

مواد پیتزا:

فیله مرغ  ۳۰۰ گرم

سیر له شده  ۲ حبه

نمک، فلفل و پودر پاپریکا  به مقدار لازم

روغن زیتون  به مقدار لازم

زیتون بی هسته خرد شده به مقدار لازم

پیاز حلقه ای خرد شده  به مقدار لازم

پنیر موزارلا به مقدار لازم

سس پیتزا به مقدار لازم

مواد لازم خمیر پیتزا:

آرد همه منظوره  ۵۰۰ گرم

آب گرم     ۱ پیمانه

مایه خمیر ۱ قاشق غذا خوری

شکر   ۱ قاشق چای خوری

نمک   ۲ قاشق چای خوری

روغن زیتون  ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه انواع پیتزا ایتالیایی:

مرحله اول:

برای تهیه پیتزای ایتالیایی خوشمزه، ابتدا به تهیه خمیر می‌پردازیم. برای این کار، نصفی از مقدار آب را با مایه خمیر و شکر مخلوط کرده و روی ظرف را پوشانده و بمانیم. سپس وسط آرد را گود کرده و مایه خمیر را درون آن می‌ریزیم.
انواع پیتزا ایتالیایی

مرحله دوم:

نمک را هم اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. سپس مابقی آب را به تدریج اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا یک خمیر لطیف و کمی چسبنده بدست آید. احتمالاً به مقدار بیشتری آب نیاز داشته باشید که این میزان آب به میزان آرد وابسته است.

مرحله سوم:

حالا به مرحله‌ی مهمی رسیده‌ایم. روغن زیتون را به خمیر اضافه کرده و به مدت یک ربع ساعت آن را ورز می‌دهیم تا به‌طور کامل نرم، لطیف و یکدست شود. سپس خمیر را روی سطح ظرف پوشانده و به مدت پنج ساعت استراحت می‌دهیم. در این مدت، مرغ‌ها را به صورت مکعبی و در اندازه‌ی کوچک خرد کرده و در تابه با سیر، ادویه‌ها و روغن زیتون تفت می‌دهیم.

مرحله چهارم:

در این مرحله به تهیه‌ی سس پیتزا می‌پردازیم. ابتدا سیر را رنده کرده و با کمی روغن زیتون در تابه تفت می‌دهیم تا بوی خوشایندی به آن بدهد. سپس گوجه‌ها را شسته و پوره می‌کنیم. به مخلوط سیر، فلفل سیاه و پاپریکا اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا بوی آن خوشایند به بیرون بیاید.

مرحله پنجم:

در این مرحله، پورهٔ گوجه را به تابه اضافه کرده و آن را تفت می‌دهیم. سپس درب تابه را نیمه بسته می‌کنیم تا آب گوجه بخار شده و سس پیتزا اغلب شود. حالا که سس پیتزا آماده است، بعد از استراحت خمیر، آن را به دو قسمت تقسیم کرده و داخل ظرف مخصوص پیتزا یا سینی فر پهن می‌کنیم.

مرحله ششم:

در این مرحله، ابتدا سس را روی خمیر می‌مالیم. سپس پنیر موزارلا، مرغ، زیتون سیاه خرد شده و پیاز حلقه‌ای را روی خمیر می‌ریزیم. سپس فر را تا دمای ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. پس از آماده‌سازی، پیتزا را درون فر پیتزا حیران قرار می‌دهیم و دما را به ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد کاهش می‌دهیم.

مرحله هفتم:

در مرحله پایانی، تقریباً ۲۰ تا ۲۵ دقیقه نیاز است تا پیتزا کاملاً پخت شود. در طی دو سه دقیقه آخر، می‌توانیم بیکن را هم روی پیتزا قرار دهیم. وقتی که نان رنگ‌بندی مناسبی یافت و لایه رویی پیتزا به رنگ طلایی درآمد، پیتزا را از فر پیتزا ایتالیایی حیران خارج کرده و آماده سرو کردن می‌کنیم.

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی اصل

پیتزای ایتالیایی یکی از محبوب ترین غذاهای جهان است و  و به دلیل تنوع بالای غذایی و طعم لذیذش محبوبیت زیادی بین مردم دارد. طرز تهیه پیتزا ایتالیایی اصل با استفاده از مواد اولیه با کیفیت و رعایت نکات پخت و همچنین با وجود فر پیتزا حیران بسیار خوشمزه و خوش طعم خواهد شد.

ویژگی پیتزا ایتالیایی

پیزای ایتالیایی یکی از محبوب ترین غذاهای جهان است که دارای نانی نازک با مواد اولیه تازه پخت میشود بارز ترین ویژگی پیتزا ایتالیایی همان نازک بودن نان این غذا است.

آرد مخصوص پیتزا ایتالیایی

آرد مخصوص پیتزا ایتالیایی دارای فرمالیسیونی انحصاری و آنزیم هی مخصوص است. این آرد دارای گلوتنی بالاتر از سایر آردها است و گزینه ای آسان و سریع جهت تهیه خمیر پیتزا است این خمیر به راحتی در داخل فر پیتزا حیرا پخت شده و بافتی طرد و خوشمزه را به شما ارائه میدهد.

پخت پیتزا ایتالیایی درون فر مخصوص

پخت پیتزا ایتالیایی درون فر مخصوص طعمی دلنشین و خوشمزه را برای شما به ارمغان می آورد. تولیدی حیران با طراحی فر پیتزای حیران قابل استفاده در آپارتمان و در مسافرت است که قابلیت حمل دارد و با قیمتی استثنایی از سایت گروه تولیدی حیران قابل سفارش است. میتوانید با استفاده از فر پیتزای حیران در هر مکانی پیتزای خوشمزه خود را بپزید.

دیدگاه های کاربران
برای این خبر دیدگاهی ثبت نشده است
ارسال دیدگاه

دیدگاه شما بعد از تایید توسط مدیریت در بین دیدگاه ها نمایش داده خواهد شد

برای ثبت نظر، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
پشتیبانی و مشاوره
سلام !
برای پشتیبانی، مشاوره و ارتباط با کارشناسان فروش با ما در ارتباط باشید.