انواع پیتزا ایتالیایی
بریم که یکم با پیتزا ایتالیایی و تنوع های اون آشنا بشیم البته قبل اون بهتره بدونید که پیتزا ایتالیایی به اون شکل هنوز داخل ایران به رسمیت شناخته نشده و اکثرا پیتزا های داخل ایران با ترکیب اشتباه و پخت غلط و حتی اسم اشتباه عرضه میشن .
این مطالب از سایت های خرجی و معتبر تحقیق و استخراج شده ، شما هم میتونید از این مطالب با ذکر منبع استفاده کنید .
پیتزا سابقه طولانی دارد
انواع نان های مسطح توسط مصریان ، رومی ها و یونانیان باستان مصرف میشد،اما زادگاه پیتزا ایتالیایی ، منطقه کامپانیا،در جنوب غربی ایتالیا،شهر ناپل است
پیتزا ناپولیتن (ناپلئیت - ناپولی)
پنیر موزارلا، ریحان تازه ، روغن زیتون و گوجه
یا سس گوجه مواد اصلی این نوع پیتزا هستند
پیتزای ناپولیتن در ناپل اختراع شده است ، در اواخر قرن 18 مردم فقیر ناپل شروع به استفاده گوجه بر روی خمیر های نازک و مسطح
خود کردن و این غذا خیلی زود محبوب شد.پیتزای ناپولیتن در دمای بالا و به مدت کوتاهی پخته میشود.برای پف کردن سریع نان پیتزا دما
بایستی ناگهانی و سریع به خمیر منتقل شود پیتزا ناپولیتن باید به مدت 60 تا 90 ثانیه (نسبت به کیفیت فر شما)
در فر سنگی با حداقل دمای 400 درجه سانتیگراد پخته میشود
کیفیت فر پیتزا حیران به حدی هست که در نیم ساعت دما داخل فر به بیش از 400 درجه میرسد و فرآیند پخت پیتزا ناپولیتن در کمتر از 60 ثانیه کامل می شود
برای مشاهده فر پیتزا حیران کلیک کنید
پیتزا گیاهی
Pizza vegetariana
سس گوجه فرنگی، موزارلا ، ترکیب سبزیجات فصلی
کدو سبز،فلفل و ریحان مواد اصلی این پیتزا است